Išči

Zaženi glavne vsebine

  • Domov
  • Assista- Kolaborativni robot Mitsubishi Electric
  • Registriraj
  • Prijava

Factory Automation

Print page

Factory Automation

Assista- Kolaborativni robot Mitsubishi Electric

Popolnoma industrijski kolaborativni robot

• Industrijska zasnova
• Življenjska doba standardnega robota
• Certificiran s strani TÜV
• Kompatibilen s standardno industrijsko opremo
• Enostaven za programiranje

Spoznajte Mitsubishi Electric Cobot

Industrijska zasnova
Robotska roka je zasnovana na podlagi 40 letnih izkušenj snovanja industrijskih robotov. Večina uporabljenih rešitev je enakih kot pri standardnih industrijskih robotih. Cobot nudi visoko rigidnost in ponovljivost, kar ohranja visoko kvaliteto vaše proizvodnje in dovoljuje naloge, ki zahtevajo visoko preciznost. Dodatna prednost je dolga življenjska doba – enaka kot pri naših ostalih robotih, ki delujejo tudi več kot 10 let. Vse našteto je dopolnjeno s preventivnimi in prediktivnimi ter funkcijami oddaljenega vzdrževanja.

Varnost
Hitrost, pozicija in sila so varnostno omejeni. Skladnost z dokumenti ISO 10218-1 in ISO/TS 15066 je potrjena s TÜV certifikatom. Maksimalna sila, ki jo ustvari robotska roka, je znotraj razponov sil določenih z ISO/TS 15066. Vse našteto je omogočeno brez dodatnih senzorjev sile ali navora – zahvaljujoč naslednji generaciji servomotorjev J5. Možna je tudi priključitev varnostnih naprav za zaznavanje ljudi v bližini robota, kar omogoča višjo, ne-kolaborativno hitrost.

Integracija
Cobot Assista je krmiljen s kompaktnim krmilnikom CR800 - z enakim, kot je v uporabi za vse ostale Mitsubishi Electric robote. Ni razlike v ožičenju, delovanju ali programiranju. Lahko kombinirate kolaborativne in standardne robote, uporabite popolen nabor vključenih lastnosti, enostavno integrirate z Mitsubishi PLK, HMI, servomotorji in CNC napravami ter izkoristite raznolika omrežja kot so CC-Link IE Field, Profinet, EtherNet/IP ali EtherCAT.

Programiranje
Za enostavne naloge smo pripravili intuitivno, na dotik občutljivo, grafično programsko orodje – RT VisualBox. Gradite vaše programe z enostavnimi bloki brez znanja programiranja. Grafični čarovnik omogoča nastavljanje vseh potrebnih parametrov korak za korakom. Za bolj kompleksne naloge lahko Assista Cobot programirate s pomočjo RT ToolBox3 – na enak način kot ostale naše robote.

Ročno vodenje
Enostavno primite robotsko roko in jo premaknite v želeno pozicijo. Nato pritisnite tipko na učnem panelu robotske roke. To je vse! Pozicija je dodana v robotski program

Vgrajene funkcionalnosti
Enostavno pritrdite kompatibilna kolaborativna prijemala. Povežite 2D ali 3D vision sisteme za izboljšanje vaše aplikacije. Izkoristite funkcijo sledenja transportnemu traku za prijemanje predmetov v gibanju. Vse našteto so vgrajene funkcije Assista Cobot-a.

Več informacij

PDF [ENG]

Zanimate?

Kontaktirajte nas!
+48-12-630-47-00
mpl@mpl.mee.com

Ali pa izpolnite spodnji obrazec

Polja, označena z * morate obvezno izpolniti.

Prosimo, vtipkajte tekst, katerega lahko vidite na levi sliki, v spodnje polje. Če ne morete razbrati slike, prosimo, pritisnite "Osveži".

Sicherheitscode Osveži

Nazaj

Na vrh